Fekete függőszék

Fekete függőszék

HUF
37900HUF

Ergonómiai kialakításának köszönhetően teljesen tehermentesíti a gerincet és a derekat, ezáltal kitűnő pihenő- és ülőalkalmatosság.
Egy pontos függesztése révén a súlypont a fenékre kerül; a szív számára a alegkedvezőbb állapot lép fel, így a vérkeringés optimálissá válik!
UV- és vízállóságának köszönhetően használható szabadban, illetve beltérben egyaránt. Minden korosztály számára ideális ülőalkalmatosság olvasáshoz, tanuláshoz, munkához, pihenéshez.
A karok és lábak számára kialakított kengyelek, illetve az italtartó tovább fokozza a kényelmet.
A sokoldalú felhasználást egy "fék" biztosítja, amellyel a dőlésszöget tudjuk változtatni igénynek megfelelően.
A ZeroGravity függőszék teherbírása 250 Kg, felfüggesztése történhet a mennyezetbe, illetve állványra való rögzítéssel.
A 3,4 Kg súlyú csomag tartalmazza a függesztéshez szükséges elemeket, amelyek a 250 Kg-os teherbíráshoz nyújtanak biztonságot, valamint egy jótállási levelet, amely 3 év teljes körű garanciát biztosít.
 
A szállítási költség függ a választott fizetési módtól, valamint a rendelt termékek összsúllyától is. A webshop a megrendelés véglegesítése előtt kalkulálja a pontos szállítási költséget, és ez külön tételként jelenik meg a számlán.
 
Magyarországon belül minden termékünket a DPD futárszolgálat szállít ki, a megrendeléstől számított két munkanapon belül.


Menyiség:

Választható fekete vagy fehér kötéllel is! A hevederek színe, minden esetben fekete!
Hasonló termékek
Szürke függőszék
ZeroGravity függőszék
37900HUF
Terrakotta függőszék
ZeroGravity függőszék
37900HUF
Akciós Termékek