Barion Pixel
ZeroGravity - Az egészséges kényelem
Alapítva: 2000
Rendelj telefonon!
+36 30 256 5642
Kosár
Kosár
tartalma
Még nincs termék a kosaradban.

Az egészséges
kényelem

VÁSÁRLÁS

Válogass termékeinkből, szín és egyéb preferenciák szerint

GALÉRIA

Ismerd meg a terméket, merre jártunk, hol ültünk benne

SEGÉDLET

Megmutatjuk hogyan szereld és mivel rögzítheted


Kiemelt termékek


Üdvözlünk A ZeroGravity oldalán!

Itt minden információt megtalálsz az ország legjobb függőszékéről, sőt meg is rendelheted.Ha van már függőszéked, akkor is nézz körül nálunk, több féle új kiegészítő közül válogathatsz. Állványok, rugók, forgószemek és párna is akad, ami még tovább fokozza a ZeroGravity élményt!

Kinek ajánljuk

Pihenni vágyóknakMindegy, hogy fizikai vagy szellemi munkát végzel, ha negyed órára megszakítod, és lehuppansz egy picit, az felér vagy két kávéval! Pihenés közben nagyon fontos a helyes testtartás. Ebben a pozícióban a teljes szervezeted pihen, nincs súly sem a gerinceden, sem a derekadon.Gyógyulni akaróknakHogyha hát- illetve derékfájós vagy, akkor is ajánljuk neked e csodasámlit. Számtalan visszajelzést kapunk vásárlóinktól arról, hogy milyen mértékben változtatta meg a mindennapjaikat a ZG használata. Ha keringési problémáid vannak, akkor is célszerű használni, ugyanis ebben a pozícióban küzd a szived a legkevesebbet a gravitáció ellen. Gondolj csak bele! Amikor állsz, akkor a szíved felfelé pumpálja a vért, lentről pedig szívja. Szoptatós anyáknakKiemelten ajánljuk várandós hölgyeknek, akiknek poci mérettől függően leszakad a derekuk. Kellemesen pihentető akár tíz perc is. Ha pedig megérkezett a lurkó, akkor kész felüdülés ebben a székben szoptatni. Aztán pedig, ha megvolt a buki, vissza lehet tenni a kis kölköt ejtőzni egyet.Szabadtéri tevékenységekhez is remek segédeszköz!Erdőjáráshoz, horgászathoz, vadászathoz is ideális. Akár baumra is teheted egy vitorláshajón. (Veszteglő kishajónál oldalra kitett baumra...) Fára is kötheted. De ügyelj arra, hogy a célnak megfelelő segédeszközt használj!Teherbírásának köszönhetően intim pillanataid eltöltéséhez is zseniális segédeszköz! ;)Egymás felé fordulva minden a helyére kerül... De ezen felül számos felhasználási lehetőség van: olvasáshoz, zenéthallgatáshoz, filmnézéshez, kötögetéshez, horgolgatáshoz, meccsnézéshez, sörözéshez/borozáshoz, tanulás helyett, szabadon engedheted benne a fantáziádat ;), terveket szövögethetsz, szomszédot bosszanthatsz, ha az asszony vagy ember kivág az erkélyre, udvarra cigizni... ha jut még eszembe valami, jelzem. Ha meg épp nem használod, tudsz rá teregetni! :)Ajándékba adni, kapni!Lagzira, ballagásra, szülinapra, biztos, hogy nem fogsz mellé vele!


Miben különbözünk

Joggal merül fel a kérdés, illetve az elmúlt 14 év során sokszor kerestetek fel bennünket ezzel: miért pont minket válasszatok?!
Amit szeretnénk kidomborítani, azok a mi előnyeink, nem pedig versenytársaink hátrányai.A legfontosabb a termék iránti bizalom!
3 év garanciát biztosítunk minden egyes ZG-re!
Megalakulásunk óta ugyanaz a csapat végzi a rábízott fázisokat, nem változtatunk a bevállt módszereken, alapanyagokon.
A Te kényelmed, illetve egészséges pihenési pozíciód kialakítása az elsődleges célunk.
A szék ergonómiai hatásának köszönhetően használat közben a derék illetve a gerinc teljesen tehermentes, a nagylábujj pedig a szíveddel van egy magasságban, ez pedig a vér áramlására van jó hatással.
A szív ilyenkor küzd a legkevesebbet a gravitációval.
Ez gyakorlatilag a null gravitációs állapot (ZeroGravity position), amiről a termékünket, illetve cégünket is elneveztük.
Roppant nagy a teherbírása.
Betonnal teszteltük, 400kg-ig masszívan állta a sarat.
Élősúllyal való terhelésnél 250kg-ig biztosítjuk a stabilitást. Ha a fantázia elszabadul, akkor ez akár komoly indok lehet arra, hogy azonnal kattints a rendelés gombra! ;)A rögzítéshez szükséges elemeket: kampókat, dübelt, szemescsavart DÍJMENTESEN biztosítjuk számodra.
Az egyéb kiegészítőket: forgószemeket, rugókat, állványokat saját magunk állítjuk, állíttatjuk elő, tehát ezek kimondottan erre a célra készülnek.A kiegészítők körét folyamatosan bővítjük, és igyekszünk kedvező áron eljuttatni Hozzád.24 órás ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésedre. Magyarországon készül
Ja, meg mennénk Alaszkába, és kell a pénz! :D


Az online bankkártyás fizetést a Barion biztosítja