Barion Pixel
ZeroGravity - Az egészséges kényelem
Alapítva: 2000
Rendelj telefonon!
+36 30 256 5642
Kosár
Kosár
tartalma
Még nincs termék a kosaradban.

Fizetési és szállítási feltételek

Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, melyek tartalmazzák az ÁFÁ-t,  melyek minden magyar vásárló esetén felszámításra kerülnek.
 
A megrendelt áru(k) ellenértékének megfizetése történhet előre utalással, utánvétes fizetéssel, vagy Paypal fizetéssel.
 
Előre utalás esetén, a megrendelést követően a megrendelő által megadott e-mail címre megküldjük a ZeroGravity Manufacturer Kft. számlaszámát, valamint a fizetendő összeget tételes lebontásban. A megrendelő saját bankján keresztül személyesen, vagy (amennyiben bankja biztosítja) elektronikus úton utalhatja át a termék(ek) ellenértékét.
 
Utánvétes fizetés esetén, a megrendelést követően a megrendelő által megadott e-mail címre megküldjük a fizetendő összeget tételes lebontásban. A rendelt termék(ek) ellenértékét, a termék átvételekor a futárnál tudja megfizetni.
 
- Barion- Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelést követően a lehetősége van a rende által megklt termék(ek) ellenértékét Barion online fizetési rendszerrel teljesíteni.
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 
Paypal fizetési módotot választva, lehetősége van a rendelt termék(ek) ellenértékét Paypal számlájáról, vagy Paypal fiókjával összekötött bankártyájáról teljesíteni. A Paypal fizetés regisztrációhoz kötött, amennyiben nincs, de szeretne, kattintson ide!
 
A szállítási költség függ a választott fizetési módtól, valamint a rendelt termékek összsúllyától is. A webshop a megrendelés véglegesítése előtt kalkulálja a pontos szállítási költséget, és ez külön tételként jelenik meg a számlán.
 
Magyarországon belül minden termékünket a DPD futárszolgálat szállít ki, a megrendeléstől számított két munkanapon belül.
 
Amennyiben Magyarországon kívülre szeretne vásárolni az alábbi feltételek érvényesek.

Az EU-ban alkalmazott adószabályokhoz igazodva a ZeroGravity Manufacturer Kft. 3 különböző adózási folyamatot különböztet meg. A magyar vásárlókra minden esetben a Magyar adózási szabályok vonatkoznak. Jelenleg Magyarországon az ÁFA mértéke 27%. Amennyiben a vásárló Európai Unióban élő magánszemély, akkor az ÁFA minden esetben felszámításra kerül. Amennyiben a vásárló Európai Unióban, Magyarország területén kívül található székhellyel rendelkező cég és rendelkezik érvényes EU-s adószámmal, abban az eseben adómentesen vásárolhat. Minden más esetben (Magyarország és EU-n kívülről érkező rendelés esetén) adómentesen vásárolhatnak a webáruházból.

A magyarországi adószabályok értelmében, minden szállítási költség adóköteles.
A ZeroGravity Manufacturer Kft. EU-s adószáma HU13974309